banner 01

Zeeland

VLISSINGEN – 50Plus in Vlissingen heeft een aantal vertrouwde namen op de kieslijst staan voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart. Rens Reijnierse, die vorige maand zijn lidmaatschap van de PvdA opzegde en tot de verkiezingen op persoonlijke titel in de gemeenteraad zit, is nu lijsttrekker bij 50PLUS. Achter hem staat Kris van Wezel.

Verder staan Henk Jansen, Rashida Naimi, Hanny Montenarie, Robert Boot (oud-raadslid Borssele, Valkenisse en Veere en voormalig fractievoorzitter), Ronald Theunissen (bestuurslid 50PLUS Zeeland), Gerard de Jonge, Bert Dijk, Piet Meeuse en Tobias Meijers (oud-wethouder & voormalig raadslid) op de lijst. Lijstduwer op nummer twaalf is Willem Willemse. Hij is Statenlid voor 50PLUS in Zeeland en fractievoorzitter.

Bestuursvoorzitter George Lernout is blij met de kieslijst in Vlissingen. “De kandidaten zijn zeer capabel en hebben een diverse achtergrond. Verheugd zijn we over de twee dames die op de vierde en vijfde plaats staan. Ter ondersteuning van de kandidaat raadsleden staat een werkgroep klaar. Er is een verkiezingsprogramma met vijftig actuele punten. 50PLUS geeft de burgers van de gemeente Vlissingen een stem!” Lernout heeft er vertrouwen in dat 50PLUS volgend jaar in Vlissingen aan de slag kan. De partij had veel kiezers tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. “Het is tijd voor een frisse wind in de Scheldestad!” vindt hij.

Dinsdagavond werd de kieslijst van 50PLUS Vlissingen vastgesteld tijdens een ledenvergadering. De partij doet voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Vlissingen en richt zich met name op werkgelegenheid, gezondheidszorg en openbaar vervoer. 50PLUS doet volgend jaar ook mee in de gemeente Terneuzen aan de gemeenteraadsverkiezingen.


zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Noord-Holland Utrecht Gelderland Flevoland Overijssel Friesland Drenthe Groningen België